dimecres, 26 d’octubre del 2016


LABORATORI INTERACTIU DE LA UNIVERSITAT
ROVIRA I VIRGILI


Bon dia a tots!

En l'entrada d'avui us parlaré del laboratori interactiu més conegut com a ETLAB (laboratori d'educació i tecnologia) que es troba a Tortosa (Campus Terres de l'Ebre). En aquest laboratori podem trobar diferents aparells tecnologics que pot usar tothom, com per exemple:

- Ninus                                                                  

- Wii

- Pissarra digital interactiva

- Tablets

- Projector tàctil


























Tots aquests aparells els vam utilitzar el passat dijous i va ser una pràctica molt entretinguda, ja que vam participar tots i ens ho vam passar molt bé. Penso que són aparells molt útils per a l'ensenyament dels infants, ja que per exemple amb el Ninus es projecta a terra i els infants poden aprendre a gesticular amb el seu cos gràcies a aquest aparell. Aquest laboratori té la finalitat d'introduir la tecnologia als infants a través de diferents eines i el seu aprenentatge.

Per acabar ja en l'entrada dir que els nostres avis i els nostres pares no van tindre tota aquesta tecnologia, inclús nosaltres tampoc teníem al nostre abast tanta tecnologia. La tecnologia dia a dia va avançant molt ràpidament i hi ha molts d'avantatges en el tema de l'educació perquè els infants tant com en la pissarra digital interactiva, Ninus, Wii... poden interactuar amb ells i aprendre conjuntament. Tots aquests aparells que us he ensenyat abans estan a l'abast de tothom i qualsevol persona els pot usar sense cap inconvenient.

A més, també penso que els mètodes antics no s'haurien de llevar perquè també són molt importants.
Gràcies per llegir el blog un cop més i espero que us agradi!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada