divendres, 21 d’octubre del 2016

Turning Point

Bona tarde a tots!

En l'entrada d'avui parlaré del Turning Point i de les seves aplicacions didàctiques.



El Turning Point és un sistema de votació que permet rebre respostes dels assistents a la seva presentació en temps real a través dels comandaments de votació. Aquest programa es troba dins del Power Point i pots fer tot tipus de preguntes i fer la teva resposta de mil maneres diferents com per exemple:

- Resposta de sí o no:                      - Resposta mútiple:

A la URV els alumnes de primer curs d'infantil vam fer una tasca sobre uns vídeos de l'educació i vam usar aquest programa i està molt bé. Ens van donar uns comandaments un per a cada persona de l'aula i segons les opcions que et donava la pissarra havies de contestar o bé amb lletres o bé amb números.












I ja per a tancar l'entrada d'avui només em falta afegir que el Turning Point té moltes utilitats diverses que un docent pot aplicar a l'aula amb els infants. Per als infants aquest programa pot ser molt divertit perquè com cadascú té un comandament poden fer el que ells vulguin. I per a un docent li serveix de molta utilitat, ja que si vol fer algun joc i que participin tots amb aquest programa és molt útil.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada